Geplaatst op Jun 8, 2014 | Geen reacties

Wol en sisal zijn al geweldige materialen voor vloerbedekking en karpetten. Natuurlijke materialen die uitstekend passen in een duurzaam interieur. Vanaf nu kan het nog duurzamer door het metamorfose karpet. Een vloerkleed wat je aan beide kanten kunt gebruiken. Het gaat niet alleen dubbel zo lang mee maar je tovert ook je huis in een handomdraai om in een ander sfeer.

Metamorfose karpet

Het unieke aan het metamorfose karpet is dat beide kanten te gebruiken zijn als zichtzijde. Het grote voordeel is dat je zo een heel andere sfeer kunt creëren in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een winter en een zomer kant of een kleurige of juist ‘strakke’ kant. Voor je gevoel een nieuwe huiskamer in een handomdraai. Wat ons bijzonder aantrekt is dat het karpet echt letterlijk tweemaal langer meegaat. Dus dubbel zo lang plezier voor dezelfde kosten.

Ene zijde sisal en andere zijde wol

Door de vele enthousiaste reacties is de standaardcollectie in korte tijd aardig uitgebreid. Het Metamorfose Karpet is leverbaar in sisal en wol. Het is zelfs mogelijk te combineren, de ene zijde in sisal en de andere zijde in wol. Voor de afwerking van de randen zijn er meerdere mogelijkheden, verschillende randen of juist blind afgewerkt. Het karpet is te verkrijgen in een aantal standaardmaten maar ook op maat is mogelijk. Het metamorfose karpet komt uit de collectie van Cunera